mail med annans konto

Det här är en outtömlig möjlighet till bus. Men ska beskriva att som jag tyckte var extra rolig.

Kollegan RJ glömde att låsa sin dator när att gick på ett möte. Man får liksom passa på när tillfälle ges. Så tog mig snabbt in i hans mail inte för att läsa inget sånt utan för att skicka ett litet oskyldigt mail. Detta skrev jag.

Hej

tycker om dig.

Det skickades till hans arbetskollega LN. Som inte direkt var lagd åt samkönad närhets hållet. vilket inte RJ heller var för övrigt, fast han var singel vid detta tillfälle så man visste inte med säkerhet vad hans tycke fanns. Eftersom jag jobba i deras närhet varje dag så såg jag förändringen som mitt mail hade skapat i deras relation. Den ena LN som fick mailet skapade ett liten distans till RJ. RJ märkte detta och förstod inte varför och ansträngde sig lite mer som frågade ”ska jag hämta kaffe” och sådana här små saker. LN blev mer konfunderad. Efter ett par dagar när jag sett hur detta utvecklades, råkade LN glömma sin dator öppen. Snabbt var jag där och skrev.

hej

tycker om dig också, men inte på det där sättet.

RJ’s min på detta mail var nästa obetalbart. Han förstod ingenting eftersom han inte sett eller kunde koppla ihop mail konversationen. Han gick fram till LN å undrade vad han menade.

Då gick det inte längre de hörde mitt garv och mellan tårarna förklarade jag de två mailen och att det var ett bus.

LN såg märkbart lättat ut. RJ fortfarande lite konfunderad men till slut föll polletten ner.